Blog


Visita el Maresme, també amb la teva mascota!

Pet Friendly - Platja

El Maresme es consolida com a destinació de turisme familiar i viatjar amb família també vol dir moltes vegades viatjar acompanyat de la mascota. Visitar i fer activitats amb animals de companyia també és possible, ja que la comarca gaudeix d'espais naturals, espais urbans i d'un ampli ventall d'entitats i serveis Pet Friendly d'entre els quals es troben allotjaments, restaurants, comerços, platges i molt més. En tots ells sereu benvinguts.

Descobreix tot el que el Maresme et pot oferir a tu i a la teva mascota.

Grans espais per descobrir

Pots complementar la teva visita al Maresme amb la mascota amb diverses experiències, tant arran de mar com per muntanya. Gaudeix de visites culturals, cellers i activitats d'oci ben acompanyat.

Els municipis costaners disposen de grans passejos marítims on gaudireu de la brisa amb una passejada vora el mar. Aquests passejos són força concorreguts tant per gossos com per les persones que gaudeixen d'una caminada o fent esport. Segur que fareu amics!

T'agrada més la muntanya? Com sabràs, el Maresme és de mar i de munt, així que pots gaudir de grans entorns naturals i els tens a tocar! Descobreix les rutes presents al Maresme i acompanyat de la teva mascota consultant el perfil del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme al Wikiloc.

Gaudeix d'un refrescant dia de platja amb el teu pelut

Les platges del Maresme són un dels principals atractius i cada vegada s'obren més a la possibilitat de compartir-les amb les nostres mascotes. A qualsevol de les platges habilitades podràs gaudir jugant a la sorra amb el teu gos i refrescant-vos a l'aigua del mar. Ideal per passar el dia en família.

Menjar en família, també amb les mascotes

Després d'una intensa visita pels entorns del Maresme amb la teva mascota s'acosta l'hora de dinar i comenceu a tenir gana... Al Maresme no és un problema. Menjar en un restaurant acompanyat de la mascota és possible. Coneix a quines terrasses i menjadors sou benvinguts i gaudeix d'una bona experiència gastronòmica.

Allotja't a un establiment de la destinació Pet Friendly

Després de gaudir del Maresme més amic dels animals sempre va bé una mica de descans per recarregar les piles. Només has de saber que a la comarca gaudiràs d'apartaments, habitatges turístics, cases rurals, càmpings, hotels i hostals on és permesa l'entrada i l'allotjament de mascotes. Us esperen amb els braços oberts!

Serveis per tu, serveis pel teu gos

Trobes a faltar algun servei específic pel teu pelut? Els municipis de la comarca també compten amb veterinaris, perruqueries per mascotes, botigues de menjar i accessoris, residències canines... No li faltarà de res!

Com arribar amb mascotes al Maresme?

Al Maresme es pot arribar de moltes maneres però cap és més sostenible que el tren. Així doncs, us proposem desplaçar-vos sempre que sigui possible amb tren, a peu o en bicicleta.

Ja t'has decidit? Planifica la teva estada al Maresme acompanyat del teu pelut. Una destinació Pet Friendly!

Parella planificant l'estada al Maresme amb les seves mascotes