Pet Friendly

Pet Friendly

El Maresme amb la teva mascota

Visitar el Maresme acompanyat de la teva mascota és possible. El Maresme és la destinació perfecta per gaudir-la ben acompanyat del teu millor amic. A continuació, pots consultar totes les propostes i plans, l'oferta d'establiments Pet Friendly disposats a fer més còmoda la teva estada i, finalment, consells i bones pràctiques.

Us recomanem consultar tota la informació de cada emplaçament i/o establiment prèviament abans de realitzar la visita. Tota la informació sobre les entitats Pet Friendly ha estat proporcionada pels mateixos establiments emplenant un qüestionari dissenyat pel Consorci de Turisme. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme no es fa responsable d'aquesta informació ni de possibles variacions.

Què fer amb la teva mascota al Maresme?

Platges

Les platges del Maresme són un dels principals atractius i cada vegada s'obren més a la possibilitat de compartir-les amb les nostres mascotes. A qualsevol de les platges habilitades podràs gaudir jugant a la sorra amb el teu gos i refrescant-vos a l'aigua del mar. Ideal per passar el dia en família.

Llegir més (Platges)

On menjar?

Després d'una intensa visita pels entorns del Maresme amb la teva mascota s'acosta l'hora de dinar i comenceu a tenir gana... Al Maresme no és un problema. Menjar en un restaurant acompanyat de la mascota és possible. Coneix a quines terrasses i menjadors sou benvinguts i gaudeix d'una bona experiència gastronòmica.

Llegir més (On menjar?)

On dormir?

Després de gaudir del Maresme més amic dels animals sempre va bé una mica de descans per recarregar les piles. Només has de saber que a la comarca gaudiràs d'apartaments, habitatges turístics, cases rurals, càmpings, hotels I hostals on és permesa l'entrada i l'allotjament de mascotes. Us esperen amb els braços oberts!

Llegir més (On dormir?)

Experiències

Viu experiències a la comarca acompanyat de la teva mascota. Visita museus i espais singulars, navega per la costa del Maresme...

Llegir més (Experiències)

Agenda