Pla estratègic de desenvolupament turístic del Maresme

Volem agrair al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) la seva col·laboració en el finançament del pla i a tots els agents públics i privats que han apostat per a definir el model turístic que volem a la nostra comarca per als propers anys.

Ha estat un treball de diversos mesos on, juntament amb l'equip redactor de PAX# Genuine Tourism Advisors, hi ha participats agents de tots els sectors turístics privats de la comarca, així com del sector públic i institucions del Maresme. S'ha treballat atenent i escoltant a tots aquells que han volgut participar i aportar quelcom per a millorar un dels sectors més importants, i que més riquesa genera, a la nostra comarca com és el turisme; i s'ha fet a través dels mitjans que ens proporciona la tecnologia, arribant a totes les persones, que a títol individual o col·lectiu, han volgut aportar el seu gra de sorra per a elaborar una de les eines que ens permetrà emprendre un camí cap a la recuperació econòmica del territori, que no serà fàcil.

Aquest és un Pla, que m'atreveixo a dir, que no només és de l'Entitat que l'ha encarregat, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, sinó que també és de tot el territori del Maresme, i que espero us el pugueu fer vostre, ja que no és tasca d'un de sol el seu desenvolupament. Res es pot fer de forma solitària, i menys en les circumstàncies que hem sofert. La individualitat queda superada per la col·lectivitat, ja sigui en el treball diari d'una persona, empresa o institució. Si una cosa hem après aquests darrers temps és que cal anar plegats, compartint objectius i projectes. Ningú se'n sortirà sol, el benefici i la supervivència dels nostres veïns incrementen la nostra. Ja no es tracta de destacar més que ningú per demostrar res, ara cal destacar pel fet de saber acompanyar als demés. Espero de tot cor que ens ajudeu a tirar endavant el que aquí heu aportat i a fer-ho possible per al futur de tots nosaltres. Una forta abraçada per a tots els que creieu en el bé comú per sobre de la individualitat.

Joaquim Arnó i Porras


President
Consorci de Promoció Turística Costa del MaresmeAquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels programes de suport al desenvolupament local