Guerra Civil al Maresme

Guerra Civil al Maresme

Guerra Civil al Maresme

Les rutes de la Guerra Civil al Maresme ofereixen als visitants l'oportunitat de conèixer els esdeveniments i les localitzacions històriques més rellevants del conflicte al Maresme.  Descobreix-los a través dels següents itineraris.

La Defensa de la Costa

Aquesta ruta ens porta a través dels vestigis i les restes de les fortificacions que van ser construïdes durant la Guerra Civil per protegir la costa del Maresme dels atacs marítims. La ruta ens convida a conèixer una part de la història recent del Maresme i a descobrir la importància estratègica que va tenir la costa durant el conflicte.

Llegir més (La Defensa de la Costa)

La Rereguarda i el Front

Descobreix la història de la Guerra Civil al Maresme a través d'una ruta que et portarà pels llocs més emblemàtics de la rereguarda i el front. Coneix les fàbriques de material de guerra , els hospitals, refugis antiaeris...

Llegir més (La Rereguarda i el Front)

Les Ambaixades

La ruta de les ambaixades et portarà a través dels pobles del Maresme on es van establir les delegacions diplomàtiques dels principals països durant la Guerra Civil espanyola. Descobreix els edificis que van acollir els diplomàtics en un itinerari que et portarà pels municipis de Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt o Sant Andreu de Llavaneres, entre d'altres.

Llegir més (Les Ambaixades)