Nàutic

Nàutic

Turisme Nàutic al Maresme

A pocs quilòmetres de la ciutat de Barcelona, t'hi esperen 52 quilòmetres de platja i 5 ports esportius. Aprofita el clima suau i assolellat tot l'any per practicar el teu esport preferit. Navega a vela per les aigües del Mediterrani, rema o diverteix-te amb esports com el caiac, l'esquí aquàtic o el ioga sobre una taula de paddle surf.

Si les onades et criden, tenim propostes perfectes perquè practiquis el teu equilibri sobre la taula de surf, windsurf, kite o paddle surf, tu tries. Però les opcions no acaben aquí.

Submergeix-te al món submarí de la Mediterrània i descobreix una meravella natural sense rivals. Al Maresme hi tenim una prada de posidònia oceànica davant la ciutat de Mataró, que és una de les més importants quant a extensió.

Beneficis del mar

Sabies que estar en contacte amb el mar ofereix nombrosos beneficis per la salut?

  • Disminueix l'estrès
  • Ajuda a cicatritzar la pell i en millora l'aspecte
  • Millora problemes respiratoris
  • Afavoreix el metabolisme
Beneficis del mar

Esdeveniments nàutics

Al Maresme s'hi celebren importants regates a nivell nacional i internacional. El Club Nàutic El Balís acull la MedSailing Eurocup, una prova internacional que reuneix uns 200 regatistes procedents de tot Europa, així com la Regata Dragonera i el Trofeu Cornudella, entre altres.

Al Port d'Arenys de Mar destaca la tradicional Copa Synera, per a iots de creuer.

Finalment, des del Port de Mataró salpa la regata Menorca Reserva de la Biosfera, que té el punt d'arribada al port natural de Fornells, a Menorca.

Esdeveniments nàutics

Agenda