Turisme familiar

Turisme familiar

La Iaia del Maresme

Soc la iaia del Maresme i et faré de guia per aquestes contrades! Si t'animes a viatjar per aquesta comarca, estaré encantada d'ensenyar-te-la a tu i a la teva família un dels llocs més bonics d'aquest món rodó.

Són 30 municipis, des de Tordera fins a Montgat. Coneixeràs des d'ibers i romans fins a nobles i pirates; caminaràs entre búnquers, castells i cases modernistes; descansaràs al costat de la mar salada amb platges a dojo o voltaràs pels turons i boscos de l'interior.

Coneix la Iaia del Maresme

La iaia del Maresme, és l'ambaixadora de la comarca. Una iaia milenària i mil·lenial preparada perquè visquis mil aventures en família.

Coneix la Iaia del Maresme

Activitats familiars

La iaia en Picotet, et recomanen establiments per a gaudir en família al Maresme. Propostes entre el mar i la muntanya, de cultura i d’oci. Segur que trobes la més divertida per passar un dia rodó!

Llegir més (Activitats familiars)

Activitats escolars

La iaia proposen activitats per fer amb els centres escolars i educatius. Trobareu propostes adaptades als diferents nivells dels cicles escolars. Un munt d’aventures us esperen al Maresme!!! 

Llegir més (Activitats escolars)

La increïble guia de la iaia del Maresme

Gaudeix de les propostes turístiques pensades per a les personetes més importants de casa amb la “Increïble guia de la iaia del Maresme”.

Una guia turística il·lustrada i juganera amb reptes, ximpleries i alguna que altra proposta per descobrir el Maresme amb la mainada.

De venda al Consorci de Turisme del Maresme per 5,20 €.

 

Llegir més (La increïble guia de la iaia del Maresme)

Agenda