Natura

Natura

Descripció

Entre el mar i la muntanya, amb vistes al Mediterrani, pots gaudir de 500 quilòmetres de camins senyalitzats que t'acosten a entorns magnífics d'un gran valor ambiental i cultural.

Apropa't a una de les 54 platges de sorra daurada de gra mig o gruixut, accessibles i localitzades al llarg de 52 quilòmetres de costa. Recorre una etapa de la Via Marina del Camí de Sant Jaume. Endinsa't a la natura dels parcs naturals de la Serralada de Marina, de la Serralada Litoral o del Montnegre i el Corredor... I molt més!

Senderisme

El Maresme és un territori idoni per a la pràctica del senderisme. Et proposem un recull d'itineraris per camins i senders entre el mar i la muntanya. Recorreguts per respirar aire pur i gaudir d'uns paisatges que fusionen natura i cultura.

El Maresme és una destinació distingida per l'Agència Catalana de Turisme amb el segell de Senderisme a Catalunya.

Llegir més (Senderisme)

Ciclisme

Vine a gaudir de la bicicleta els 365 dies de l'any. El Maresme, protegit per la serralada Litoral a l'interior i amb el mar Mediterrani com a eix vertebrador, gaudeix d'un clima suau i assolellat la major part de l'any, ideal per practicar esports a l'aire lliure.

El Maresme és una destinació distingida per l'Agència Catalana de Turisme amb el segell de Cicloturisme a Catalunya.

Llegir més (Ciclisme)

Activitats d’oci a la natura

El Maresme és un indret privilegiat pels amants de les activitats d'oci a l'aire lliure. Aquí podràs gaudir d'activitats com gaudir de boscos verticals, visitar reserves d'animals, fer senderisme, anar en bicicleta... Descobreix el Maresme a través de les activitats que ofereix.

Llegir més (Activitats d’oci a la natura)

Geocaching

Coneix els secrets amagats del Maresme amb el Geocaching. Deixa't guiar per la Iaia del Maresme a través d'aquesta divertida activitat, aprendràs sobre flora i fauna locals, conservació de l'entorn, cultura, mentre busques tresors amagats. Una forma divertida i educativa de connectar amb la natura.

Llegir més (Geocaching)

Agenda