Esports

Esports

Turisme esportiu al Maresme

Pels amants del turisme Esportiu, el Maresme és una destinació ideal. Ens caracteriza el bon clima tot l'any, la diversitat de paisatges entre el mar i la muntanya, i la qualitat de les instal·lacions esportives.

El Maresme es escenari d'esdeveniments esportius internacionals com el Ironman Barcelona-Calella, el Raid Hípic de Barcelona - Santa Susanna i importants regates i tornejos de golf.

Cicloturisme

El Maresme és una destinació ideal per a la pràctica del cicloturisme. Compta amb una orografia privilegiada que permet fer rutes entre el mar i la muntanya, resseguint el Mediterrani i per entorns naturals de gran bellesa.

Llegir més (Cicloturisme)

Senderisme

El Maresme és un territori idoni per a la pràctica del senderisme. Et proposem un recull d'itineraris per camins i senders entre el mar i la muntanya. Recorreguts per respirar aire pur i gaudir d'uns paisatges que fusionen natura i cultura.

Llegir més (Senderisme)

Golf i Pitch & Putt

El Maresme compta amb un camp de golf de 18 forats i amb magnífiques vistes al mar, el Club de Golf Llavaneras. A més, també hi trobaràs 4 camps de Pitch & Putt repartits per la comarca.

Llegir més (Golf i Pitch & Putt)

Hípica

Les hípiques del Maresme ofereixen pupil·latge i classes d'equitació, a més de sortides a cavall per paratges naturals tan bonics com el parc del Montnegre i el Corredor.

Llegir més (Hípica)

Nàutic

Amb 5 ports esportius al Masnou, Premià de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar, el Maresme és una comarca amb un fort vincle amb el mar. A més, hi ha nombrosos clubs, bases nàutiques i empreses especialitzades que ofereixen l'oportunitat de practicar esports nàutics i subaquàtics. 

Llegir més (Nàutic)

Atletisme

Si vols practicar atletisme, disposes tant d'equipaments especialitzats com d'espais a l'aire lliure on entrenar al teu ritme. Destaquen la zona esportiva La Muntanyeta a Calella i l'Estadi Municipal d'Atletisme a Mataró. 

Llegir més (Atletisme)

Natació

A la comarca hi trobaràs dues piscines de dimensions olímpiques (50 metres) a l'aire lliure i climatitzades per poder entrenar durant tot l'any. A més hi ha piscines de 25 metres a gran part de la comarca, tant públiques com en allotjaments especialitzats.

Llegir més (Natació)

Triatló

El Maresme ofereix als triatletes espais per entrenar durant tot l'any. Compta amb pistes d'atletisme, camins de muntanya i espais per córrer a la vora del mar, a més de dues piscines olímpiques i una bona varietat de rutes per pedalar per entorns naturals amb la Serralada Marina i el mar Mediterrani de teló de fons.

Llegir més (Triatló)

Altres esports

Al Maresme hi trobaràs també camps de futbol, pistes de pàdel i tenis, pavellons, així com altres equipaments esportius repartits per tota la comarca. A més del Bike Park La Poma, un campillo per a la pràctica del dirt jump, de referència a nivell mundial.

Llegir més (Altres esports)

Agenda